deformáció

2021.jan.16.
Írta: n_dy Szólj hozzá!

Sztálin megelőzte korát ...

avagy XXI. századi követői

sztalin2.jpg

Épül, szépül a XXI. századi kommunizmus az USA-ban és van, amiben már megelőzték a nagy Szovjetúniót

Szovjetúnióban nem volt laca-faca... aki nem tetszett, azt kivégezték és letörölték még a nyomait is a  fényképekről. Ezen a képen Sztálin mellől a kegyvesztett Jezsov belügyi népbiztost távolították el. Koholt vádakkal kivégezték. (jobbra) --->

Trockijt és Kamenyevet is kiretusálták Lenin mellől (lent). Kamenyevet koholt vádakkal kivégezték, Trockij elmenekült, de megölték. lenin_trockij4.jpg

Az USA retusál. El akarják, és részben már sikerült is eltüntetni Trump elnököt. Az internetről maradéktalanul, megszólalni sem engedik, és most a "Reszkessetek betörők" c. filből vágják ki. 

A nagy példakép nyomdokait követve megvan a vád: Trump elnök felkelést szított. Az, hogy "koholt"-e, az kérdéses és pont azért, mert nyilvános eljárásról, bírósági tárgyalásról szó sincs. A demokraták kimondták a verdiktet és pont, ellenkezni sem lehet. Nagy különbség a 30-as évek Szovjetúniójával összehasonlítva, Sztálin javára, hogy az ottani kivégzések előtt legalább bírósági tárgyalásokat tartottak. Itt ezt sem, az ítélet már megszületett, védekezni nem lehet, minden megszólalást elvettek a "bűnös" elől. Sztálin azokat fogta perbe és végeztette ki, akik szerinte a hatalmára törtek. Mintha hasonlót érzékelnénk az USA-ban is ... aki a demokraták hatalmára tör, azt el kell távolítani, meg kell semmisíteni ... bármi áron.

5_72_eredeti1.jpg

 

5_72_ret1.jpg

Trump jelenetét vágta ki karácsonykor a kanadai TV, már így adták a híres gyermekfilmet. Az elnök állítólag még él, bár hírt nem tud adni magáról. Szép új világ.

süti beállítások módosítása